Welkom bij Hospice Hoogeveen

De hospice Willem de Boer Huis in Hoogeveen is een warm en gastvrij huis waar mensen in alle rust en geborgenheid hun laatste levensdagen door kunnen brengen. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, maatschappelijke achtergrond of levensbeschouwing.

Ook is het voor mensen in een terminale levensfase mogelijk een korte, vooraf afgesproken periode in ons huis te verblijven om de naasten even 'rust' te geven. In de hospice noemen wij dat respijtzorg oftewel een kort verblijf.

Om een sfeerimpressie te krijgen van de Hospice Hoogeveen nodigen wij u uit om het hiernaast staande filmpje te bekijken.

Dankzij de financiële steun van de Willem de Boer Stichting kon in 2006 in Hoogeveen de hospice worden geopend voor gasten uit de regio midden en zuidwest Drenthe. Inmiddels staat de deur ook open voor gasten buiten deze regio.
Verhalen van familie en vrienden   Verhalen van vrijwilligers

Nieuwsbrief najaar 2020
Nieuwsbrief najaar 2019

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen (per post of digitaal), stuur dan een e-mail met uw naam en adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.