Een bijzonder kerstpakket in deze ongewone tijd

Enige tijd geleden werd VPTZ Nederland benaderd door iemand van de Fox Group Holding, een grote logistieke dienstverlener. Zij willen aan alle leden van VPTZ Nederland, waaronder hospices in Nederland een voorraad FFP2-mondkapjes doneren. De initiatiefnemer heeft een positieve ervaring met een hospice gehad en draagt de vrijwilligers sindsdien een warm hart toe. Een bijzonder kerstpakket in deze ongewone tijd!
image001
Concreet betekent dit, dat er voor Hospice Hoogeveen 650 mondkapjes beschikbaar zijn. Het gaat om zgn. KN95 (FFP2) mondkapjes, die getest zijn volgens de Nederlandse normen.

De Fox Group neemt zowel de kosten van de mondkapjes als de verzendkosten voor zijn rekening. Daarmee is het dus echt een bijzonder kerstpakket waar we heel blij mee zijn.