Deelname aan 'SamenLoop voor Hoop’ groot succes

image1De deelname aan de ‘SamenLoop voor Hoop’ in Hoogeveen op 5 en 6 juli was een groot succes en tegelijk heel bijzonder. De saamhorigheid tussen de deelnemers was hartverwarmend!

Maar al te vaak ervaren de vrijwilligers in de hospice de impact van kanker op zowel degene die ziek is als de mensen die ernaast staan, tijdens hun werk. Daarom hebben vrijwilligers hun krachten gebundeld en heeft het team Willem de Boer Hospice Hoogeveen meegelopen met deze prachtige SamenLoop. Het logo en de naam ‘Willem de Boer Huis Hospice Hoogeveen’ prijkte op de t-shirts van 45 deelnemers.

Ruim 92.000 euro is er in totaal opgehaald voor onderzoek naar (kinder)kanker KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society en het Toon Hermans Huis Drenthe in Hoogeveen. Onze hospice heeft daarvan zo’n € 3.500,- bijeengebracht d.m.v. verkoop van chocolade, thee, kaarsenzakken, sleutelhangers en het meelopen. Hoe mooi is dat!

Iedereen die op welke wijze dan ook geholpen heeft, heel veel dank!
Zonder al het enthousiasme en de goede verkooptechnieken hadden we dit echt niet voor elkaar kunnen krijgen.