Deelname aan 'SamenLoop voor Hoop’ groot succes

image1De deelname aan de ‘SamenLoop voor Hoop’ in Hoogeveen op 5 en 6 juli was een groot succes en tegelijk heel bijzonder. De saamhorigheid tussen de deelnemers was hartverwarmend!

Maar al te vaak ervaren de vrijwilligers in de hospice de impact van kanker op zowel degene die ziek is als de mensen die ernaast staan, tijdens hun werk. Daarom hebben vrijwilligers hun krachten gebundeld en heeft het team Willem de Boer Hospice Hoogeveen meegelopen met deze prachtige SamenLoop. Het logo en de naam ‘Willem de Boer Huis Hospice Hoogeveen’ prijkte op de t-shirts van 45 deelnemers.

Ruim 92.000 euro is er in totaal opgehaald voor onderzoek naar (kinder)kanker KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society en het Toon Hermans Huis Drenthe in Hoogeveen. Onze hospice heeft daarvan zo’n € 3.500,- bijeengebracht d.m.v. verkoop van chocolade, thee, kaarsenzakken, sleutelhangers en het meelopen. Hoe mooi is dat!

Iedereen die op welke wijze dan ook geholpen heeft, heel veel dank!
Zonder al het enthousiasme en de goede verkooptechnieken hadden we dit echt niet voor elkaar kunnen krijgen.

Gesloten maar telefonisch bereikbaar

Om verspreiding van het coronavirus via de hospice te voorkomen, is de hospice in Hoogeveen tijdelijk gesloten. We hebben hierin een proactieve keuze gemaakt.

Voor vragen en/of opname in de hospice blijven we telefonisch bereikbaar op 0528 331 652 en via info@hospicehoogeveen.nl.

In geval van een opname voor palliatief terminale zorg kijken we voor de regio Hoogeveen e.o. of wij vrijwilligers kunnen inzetten in de thuissituatie om mantelzorgers te ontlasten. Eventueel kan iemand opgenomen worden in een omliggende hospice waar we mee samen werken.