balk
foto7

Faciliteiten

De gastenkamers zijn zeer volledig ingericht en allemaal voorzien van eigen toilet en badkamer. Voor vrienden en familie is er in het huis een apart toilet, een familiekamer en een logeerkamer. Ook is er een compleet uitgeruste keuken waar u ten allen tijden gebruik van kunt maken. Er staat altijd koffie en thee met wat lekkers klaar voor u. Bezoekers van gasten kunnen in overleg met de kookvrijwilligers en tegen een reële vergoeding mee-eten.

De was
Wij zorgen voor schoon linnengoed. Persoonlijke was zoals kleding wordt in principe niet door ons gedaan. Mocht dit tot grote problemen leiden dan kan, tegen een reële vergoeding, deze was ook door ons worden verzorgd.

Roken
Er is één gastenkamer waarin alleen door de gast beperkt gerookt mag worden. Tijdens het intake gesprek komt dit aspect aan de orde en worden hierover de nodige afspraken gemaakt. Indien deze kamer bezet is, mag er alleen op het terras gerookt worden. We houden drie gastenkamers rookvrij. Bezoekers en medewerkers kunnen alleen buiten roken. 

 

 


knop vrienden

Willem de Boer Huis
Hospice Hoogeveen
Duymaer van Twistweg 2
7909 CB Hoogeveen

Telefoon: 0528 - 33 16 52
(dag en nacht bereikbaar)
info@hospicehoogeveen.nl
www.hospicehoogeveen.nl


Facebook