Verbouwing Hospice

Het Willem de Boer Huis, de hospice in Hoogeveen gaat verbouwen. Ruim 15 jaar na de opening wordt de hospice uitgebreid met een facilitaire ruimte en is het tijd voor een interieuraanpassing van de gastenkamers.

De uitbreiding van het gebouw is nodig om tegemoet te komen aan de wensen van de medewerkers, zodat zij op efficiënte en praktische wijze hun zorg kunnen geven aan de gasten. Om zo weinig mogelijk hinder te ondervinden van de bouwwerkzaamheden en n geluidsoverlast, gaat de hospice voor vijf weken dicht. Als alles volgens plan verloopt, gaan de deuren vanaf 25 mei weer open om gasten te ontvangen. Tijdens de sluiting wordt in de vier gastenkamers nieuwe vloerbedekking gelegd en komt er een betere functionele en sfeervolle verlichting.

Met deze uitbreiding en aanpassingen is het Willem de Boer Huis voor de komende jaren toekomstbestendig. Een plek waar mensen in een warme, huiselijke omgeving hun laatste levensfase kunnen doorbrengen.